Helgrapport från Hong Kong

Ja, då sitter man här igen, klockan är nästan 2 på dan och vi har inte gjort något direkt vettigt. :P I fredags var vi väl inte så jätteproduktiva, men det var en bra dag och en bättre kväll! Började med att käka middag på Cyrilles takterass. Till skillnad från typ alla hus i Hong Kong är huset vi bor i "bara" 5 våningar, men eftersom vi bor på berget är utsikten helt grym! Där mötte vi upp en av Cyrilles kompisar och drog oss vidare ut. Drog till en liten bar i Lan Kwai Fong, som är partykvarteret här i HK, the place to be torsdagar till lördagar tydligen. Gatorna här är fyllda av folk från hela världen, sjukt ballt. Så mycket mer internationellt här än Kinas fastland. We like! Baren vi började på hade Long-Island drinkar för 35 HKD = 35kr! Inte hälsosamt nånstans! Kvällen var grym, vi var nog inne på tre-fyra klubbar innan vi tog taxi hem och gick och la oss 6:30 :P


Utsikten från Cyrilles takterass!

Lördagen skulle vi egentligen gått upp tidigt och hittat på saker, men på grund av dåvarande hälsotillstånd låg vi och sov till kl 15. Segade oss sedan ytterligare ett par timmar genom att surfa nätet och kolla Scrubs! :) Tog oss sen in till stan och kollade på ljusshowen vid Avenue of the Stars, där vi varit innan. Ljusshowen var en besvikelse. Tyvärr. Inte alls något speciellt. Lite kul att ljusen var synkade med musiken som spelades där vi stod, men annars var det inget att ha. Vi mötte sedan upp Cyrille hemma hos en av hans kompisar och blev bjudna på Fajitas där. Sen var det dags för utgång. Cyrille åkte hem för han skulle upp tidigt idag, så vi skulle försöka hitta nåt bra ställe själva. Vi tänkte vi skulle ta det lite lugnare, då gårdagen var rätt hård. Men det första vi gjorde var att vandra rätt in i ett grymt street-party! Hela gatan var fylld av folk som festade och drack. Och vilka möter vi där med en gång? Jo, Trent & Nick, amerikanarna från tåget till Shanghai! I en av världens största städer, lyckas vi träffas på samma gata! Liten värld! Så kvällen blev inte riktigt lika lugn som vi tänkt oss. Kom ändå hem typ 04:30, inte så farligt. Typ. :)


En liten del av gatan.


Gänget! Christopher, Trent, Nick & Marcus.


Så vad händer idag? Vi lyckades ta oss upp kl 12 iaf. Har ätit frukost och duschat nu. Vi ska nog försöka åka till The Peak, en utsiktsplats belägen på en av bergen här runt Hong Kong. Och ingen utgång idag! Hoppas vi....kanske.... ;)

Kommentarer
Postat av: Marie

Hoppsan!!!Här går det vilt till!!Festprissar

2010-10-10 @ 12:16:24
Postat av: Christina

Tur att ni inte ska vara där hela tiden. Det hade blivit för mycket festande, eller...? Kom på att jag måste fråga hur det går med skorna. Funkar dom bra? Inget skoskav? Kram, kram:)

2010-10-10 @ 18:44:43
Postat av: Marcus

Hehe Hong Kong e grymt! Skorna funkar skitbra :) Ingen skoskav (peppar peppar).

2010-10-11 @ 02:39:24
URL: http://thebrotrip.blogg.se/
Postat av: monica

Long Island, ujuj, inte bra, för mycket sprit. "L"

2010-10-11 @ 13:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0