Lite fail

Igår hade vi, som tidigare nämnt, tänkt att åka upp till the Peak här i Hong Kong. En byggnad / köpcenter / utsiktsplats belägen typ 450m över havet och går man runt där uppe kan man se runt hela Hong Kong Island.
Enda problemet med det var att vi såklart valde den dagen här med mest dimma! Seriöst, dimman var så tjock att vi knappt kunde se några meter framför oss uppe på toppen. Men vi kunde åtminstone föreställa oss att utsikten skulle vara bra. Vi stannade ändå till kvällen och då såg man iaf lite mer med alla upplysta byggnader. Men tror vi ska försöka åka tillbaka ikväll igen om vädret tillåter.

Lyckligtvis var det inte helt bortkastat att åka dit. Där uppe i den byggnade ligger nämligen Madame Tussads Hong Kong, så blev ju helt klart en sväng in dit. Rätt kul att gå runt där och kolla på alla kändisar, vissa är ju helt sjukt lika! Det enda tråkiga med just Hong Kongs Madame Tussauds är att typ hälften av kändisarna är asiater, och man är ju inte jätteinsatt i vilka dom är...

Efter Madame Tussauds blev det bara en sväng hemåt, satt och kollade typ 6 avsnitt av Scrubs och käkade pizza & sushi. Aah, slappkväll :) Lyckades iaf komma upp riktigt tidigt idag (ca 8), för idag har vi stora planer! Mer om det blir det förhoppningsvis i ett kvällsinlägg!


Ungefär så här mycket såg vi från toppen av berget.


Beckham, släng dig i väggen ;)


Nicole Kidman
! Äntligen kände sig Marcus inte så blek längre.


Best buddies?


Hängde en stund med The Beatles! Är du stolt nu, pappa? ;)




Kommentarer
Postat av: Thomas

Beatles? Tror jag hört talas om dom :))

Sjukt snygg bild!!

2010-10-11 @ 08:18:39
Postat av: Marie

Johnny Depp var ju jättelik!!!!!

Även Nicole men Beckham hade jag inte känt igen.

Skönt att ni tog det lite lugnt igår. Ni behövde säkerligen vila upp er lite.

Många kramar

2010-10-11 @ 08:31:05
Postat av: Moa

Haha!! ägda av dimman!! ;) hoppas iaf att det blev lite bättre på kvällen sedan, om ni nu kom iväg då :P men då har vi ju iaf en likhet mellan Göteborg och Hongkong, hur dimmigt som helst här med. Men skulle väl tippa på att det är den enda likheten också.

Och förresten vadå inte insatta på asiatiska kändisar? Trodde ni pluggat på inför den här resan? Kändis skvaller är väl nästan det viktigaste? Å andra sidan kanske de inte har Aftonbladet i Kina ... Om de bara visste vad de gick miste om



(svar ang skivomslaget: asså jag svär om jag skulle träffa Erik nu efter denna händelse hade jag nästan kunna slå honom... Och håller med om linkin park xD "wow. I'm so impresst."

Not.

2010-10-11 @ 09:15:14
URL: http://tjugosjundenovember.blogg.se/
Postat av: monica

Väntar med oerhörd spänning på ert kvällsinlägg. Var har ni varit idag????

2010-10-11 @ 13:56:18
Postat av: Zoran

Är ni säkra på att det var dimman eller var det föroreningar i luften?

Bilderna är fantastiska men Beckham suger, inte alls likt!

2010-10-11 @ 14:31:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0